You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHM21206

Nagyméretű elektromos szúnyog és rovarölő lámpa, rovarcsapda UV fénnyel MLG-40W-UV

 Szabadulj meg a bosszantó szúnyogoktól legyektől és más rovaroktól kényelmesen és gyorsan! A rovarölő használata egyszerű, telepítése kényelmes és gyors, zajtalan, nem bocsát ki vegyszert vagy kellemetlen szagokat.
  Ez a nagyméretű elektromos szúnyog és rovarcsapda, mely az UV fénnyel magához vonzza a vérszívó szúnyogokat és egyéb repülő rovarokat, melyeket az elektromos háló azonnal elpusztítja.
- Méretei: 67 x 24,5 cm
- Ajánlott max. 30-40 m2-ig


12 950 Ft
Raktáron

MLG-40W-UV Nagyméretű elektromos szúnyog és rovarölő, rovarcsapda UV fénnyel

Az ultraibolya fénycsövek, amelyekkel a lámpák fel vannak szerelve, főként  365-390 Nm hullámhosszú UV fényt bocsátanak ki. Ennek köszönhetően  nem termelnek további hőt, és nem melegítik fel a helyiséget, ahol használjuk, ugyanakkor hatékonyan  vonzzák  az emberi környezetben élő összes rovart. A lámpa működés közben nem bocsát ki káros anyagokat.

A lámpa elektromos árammal működik. A feszültség alatt álló kábeleket sűrű rács védi, amely megakadályozza az elektromos alkatrészek véletlenszerű megérintését. A szúnyog és rovarölő lámpa egyaránt használható üzletekben, irodákban, otthon, hétvégi házakban, nyaralókba és lakókocsiban is.

  • Kivehető tálca az elpusztult rovarok számára: lehetővé teszi, hogy tisztán tartsa a helyiséget, ahol a lámpa fel van szerelve.
  • Sűrű rács: a feszültség alatt álló vezetékekkel való véletlen érintkezés elkerülésére. Ennek köszönhetően a lámpák biztonságosan használhatóak.
  • Tartós fémlánc: lehetővé teszi a lámpa megfelelő magasságban történő felakasztását, biztosítva, hogy gyermekek vagy háziállatok ne érjenek hozzá.
  • Használati hely: Beltér
  • Méretei és súlya: 67 cm / 6 cm / 24,5 cm , 1,5 Kg
Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Kapcsolódó termékek