You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHMRBP

ThermaCell szúnyogriasztó MR-BP Backpacker világjáró, kemping gázpalackra

A ThermaCell "Backpacker világjáró" szúnyogriasztója bármilyen szabványos kemping gázpalackra csatlakoztatható, mellyel rendkívül hosszú üzemidőt érhetünk el.
 A készülék, mint minden ThermaCell termék kiemelkedően hatékonyan biztosít szúnyogmentes környezetet kültéren is kb. 21 m²-es területen.
A készüléket széles körben használják vadászathoz, vitorlázáshoz, horgászathoz, kempingezéshez, természetjáráshoz.  Kiválóan alkalmas továbbá kerti partik, sütögetések, kertészkedések esetén is.
A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható. Gázpalack nem tartozék!

Nézze meg a működést bemutató videót a részletekre kattintva!

Elfogyott! Átmenetileg nem rendelhető.

 


19 100 Ft
Nem rendelhető
Megnézem a hasonlókat

Gázpalackra csatlakoztatható szúnyogriasztó készülék ThermaCell MR-BP hátiszákos világjáró csomag

A ThermaCell szúnyogriasztó készülék kiemelkedően hatékonyan biztosít szúnyogmentes környezetet kb. 21 m²-es területen.
A készüléket széles körben használják vadászathoz, vitorlázáshoz, horgászathoz, kempingezéshez, természetjáráshoz.  Kiválóan alkalmas továbbá kerti partik, sütögetések, kertészkedések esetén is.
A rovarriasztó készülék áramforrásmentes és hordozható.
A csomag tartalmaz 1 db készüléket + 3 db lapkát. A csomag a gázpalackot nem tartalmazza!

Működése: A ThermaCell készülék működését a kisebb változatokkal ellentétben nem egy mini gázparton, hanem egy szabványos, a kereskedelemben kapható bármilyen kisebb kemping gázpalack biztosíthatja, ezáltal előnye a sokkal hosszabb üzemidő. Pl. egy 440 grammos gázpalackkal 360 óra!  A készülék fedelébe csúsztatható a riasztásért felelős kék színű lapka, melyből a melegedés hatására speciális hatóanyag párolog és így hatékonyan tartja távol a csípős szúnyogokat. Egy lapka üzemideje kb. 4 óra.

 FONTOS!! A lapkák NEM összetévesztendők más szúnyogriasztó készülékekhez használt lapkákkal!! A ThermaCell lapkák összetétele egyedül álló, hatóanyaga többszöröse a beltéri 220 V-os készülékekben használt hagyományos lapkákénak!! 

További információ: A készülék működés közben hangtalan, nincs kellemetlen illata, nem füstöl! Helyezhető műanyag, fa, fém asztalra. A készüléket bármikor lekapcsolhatjuk és akár hosszabb idő elteltével is a bekapcsolást követően ugyanazon lapka tovább biztosítja a szúnyogmentes környezetet.

Utántöltő: Az utántöltő patron és lapka összehangolt egységcsomagban vásárolhatók áruházunkban!
 
Fontos jellemzői: A különböző spray-kel és krémekkel ellentétben nem érintkezik a bőrfelülettel közvetlenül, így nem vált ki allergiás reakciókat. Az USA hadserege számára tesztelt és az Environmental Protection Agency által engedélyezett hatóanyag. Jelenleg is használják Irakban, Kuwaitban és Afganisztánban.

ThermaCell gázpalackos szúnyogriasztó video 

 

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1350 Ft-tól, vagy 100 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítja a futárszolgálat.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Kapcsolódó termékek

 Az MR-450 a ThermaCell legújabb, erősített kivitelű gázpatronos szúnyogriasztó készüléke. Működése megegyezik az MR-150 típusokkal, de jóval masszívabb, gumírozott, ütésálló házzal kerül forgalomba, így bátran használható extrémebb körülmények közt is. A megerősített ház mellett LED működés visszajelzővel is ellátták.
   A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható.
Nézze meg a működést bemutató videót a részletekre kattintva !

Megnézem
16 900 Ft
15 490 Ft
Raktáron

A ThermaCell szúnyogriasztó készülék kiemelkedően hatékonyan biztosít szúnyogmentes környezetet kültéren is kb. 21 m²-es területen.
A készüléket széles körben használják vadászathoz, vitorlázáshoz, horgászathoz, kempingezéshez, természetjáráshoz.  Kiválóan alkalmas továbbá kerti partik, sütögetések, kertészkedések esetén is.
A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható. Nézze meg a működést bemutató videót a részletekre kattintva!

Megnézem
13 990 Ft
Rendelhető