You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHMCAPS1002

Autós tolatókamera beépített tolatóradarral, Mlogic MM-1002

Rendelhető

Várható szállítási idő: 10-20 munkanap

11 500 Ft

Autós tolatókamera beépített tolatóradarral, Mlogic MM-1002

 Autós, külső szerelésű tolatókamera egybeépített 1 szenzoros tolatóradarral. A tolatókamera LCD monitorhoz csatlakoztatható , melyen nem csak a kamera képe , hanem az akadály távolsága is megjelenik, valamint egyre sűrűbb hangjelzéssel figyelmeztet.  Külső szerelésű, így nagyobb fúrások nélkül is telepíthető . A csomag tartalmaz 3 db dőlésszög állító műanyag alátét lemezt is.Megosztás

 Autós, külső szerelésű tolatókamera egybeépített 1 szenzoros tolatóradarral. A tolatókamera LCD monitorhoz csatlakoztatható , melyen nem csak a kamera képe , hanem az akadály távolsága is megjelenik, valamint egyre sűrűbb hangjelzéssel figyelmeztet.

Mlogic MM-1002 Autós tolatókamera beépített tolatóradarral

- Vízálló tolatókamera tolatóradarral
- Távolság raszter beosztás
- NTSC
- Felbontás : 420 TV sor
- Látószög : 140 fok
- Tartozék 5 méteres kábellel
- Méretek : 70x30x30mm

A csomag tartalma :

- 1 db tolatókamera tolatóradarral egybeépítve
- 1 db 5 méteres RCA kábel
- 1 db tápkábel
- 1 db hangszóró
- 3 db dőlésszög állító műanyag szerelő lemez

Az LCD monitor nem tartozéka a szettnek, de külön megvásárolható !

Figyelem !  A tolatókamerával egybeépített tolatóradar 1 db szenzort tartalmaz, mely segít meghatározni az akadály távolságát, azonban holttere jóval nagyobb, mint a 4 szenzoros rendszereké ! Hasznos kiegészítője a tolatókamerának, de tolatáskor semmiképp ne hagyatkozzon csak a távolság visszajelzésére !
 
Tolatókamera monitor nélkül

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 800-1200 Ft-ért vagy 60 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
Pick Pack Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a Hozzád legközelebb található GLS CsomagPontra-ot, ahol kényelmesen, otthonodhoz közel, az általad választott időpontban veheted át megrendelt termékeidet.

Bővebben