You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHM903W

Vezeték nélküli Wifi Kamera, Tolatókamera jeltovábbító mobiltelefonhoz, Mlogic MM903W

Kifutott, a továbbiakban nem rendelhető.
28 500 Ft

Vezeték nélküli Wifi Kamera, Tolatókamera jeltovábbító mobiltelefonhoz, Mlogic MM903W

 Ennek a praktikus WIFI videó jeltovábbítónak segítségével megfigyelő kameránk, vagy autós tolatókameránk képét nézhetjük Android, Iphone okos telefonunkon. Az ingyenesen letölthető APP segítségével kamera képe egyetlen gombnyomásra telefonunkra rögzíthető is. 

Jack bemenettel.


A termék jelenleg nem rendelhető!

Vezeték nélküli Wifi Kamera, Tolatókamera jeltovábbító mobiltelefonhoz, Mlogic MM903W

 Az MM903W Wifi videó jeltovábbító használható 10-30 Voltig bármilyen feszültségről. Használható bármilyen analóg kamerához, tolatókamerához vezeték nélküli átvitelre Wifis eszközökre, mint Adndroid és Iphone mobiltelefonok, Tabletek, Stb.

 A Play áruházból vagy App Store-ból ingyenesen letölthető a WIFIAV nevű program, mely használatával telefonunkon nem csak a kamera képe lesz látható, hanem a telefonra pillanatkép vagy videó is rögzíthető lesz.

- Wifi : IEEE 802.11b/g/n
- Tápfeszültség : 10-30 Volt DC
- Hatótáv nyílt terepen : kb. 40-60 méter *
- Hatótáv épületek közt : kb. 10-15 méter *
- Video bemenet : 2,5 Jack / 3,5 Jack dugó

 

Az MM903W Wifi kamera átjátszó csomag tartalma :

- 1 db 903W Wifi video átjátszó
- 1 db antenna
- 1 db 2,5/3,5 Jack átalakító
- 1 db magyar nyelvű használati útmutató

Fontos információk !

A Wifi átjátszó 2,5 / 3,5 Jack dugó video csatlakozóval kerül szállításra. Amennyiben más csatlakozású, Pl. RCA kamerához szeretne csatlakozni, az eredeti csatlakozó levágható és átszerelhető. Szakszerű szerelés esetén ez a garanciális ügyintézést nem érinti, de az eredeti csatlakozók átalakítása esetén a 14 napos elállási joggal már nem lehet élni ! Ugyanez vonatkozik a táp csatlakozóra is. Ezt a csatlakozó levágása esetén kérjük vegyék figyelemebe ! A szakszerűtlen szerelés vagy beépítés a készülék tönkremenetelét okozhatja, ezért az a garancia elvesztését okozhatja !

* A megadott hatótávolság tesztek alapján került megadásra, de a környezeti hatások és a tereptárgyak, főleg fém épületek, autók esetén csökkenthet.

 

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 800-1200 Ft-ért vagy 60 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
Pick Pack Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a Hozzád legközelebb található GLS CsomagPontra-ot, ahol kényelmesen, otthonodhoz közel, az általad választott időpontban veheted át megrendelt termékeidet.

Bővebben