You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHM903WRCA

Vezeték nélküli Wifi Kamera, Tolatókamera jeltovábbító mobiltelefonhoz, Mlogic MM903W RCA

Rendelhető

Várható szállítási idő: 10-20 munkanap

24 500 Ft

Vezeték nélküli Wifi Kamera, Tolatókamera jeltovábbító mobiltelefonhoz, Mlogic MM903W RCA

 Ennek a praktikus WIFI videó jeltovábbítónak segítségével megfigyelő kameránk, vagy autós tolatókameránk képét nézhetjük Android, Iphone okos telefonunkon. Az ingyenesen letölthető APP segítségével kamera képe egyetlen gombnyomásra telefonunkra rögzíthető is. 

RCA bemenettel.Megosztás

Vezeték nélküli Wifi Kamera, Tolatókamera jeltovábbító mobiltelefonhoz, Mlogic MM903W RCA

 Az MM903W Wifi videó jeltovábbító használható 10-30 Voltig bármilyen feszültségről. Használható bármilyen analóg kamerához, tolatókamerához vezeték nélküli átvitelre Wifis eszközökre, mint Adndroid és Iphone mobiltelefonok, Tabletek, Stb.

 A Play áruházból vagy App Store-ból ingyenesen letölthető a WIFIAV nevű program, mely használatával telefonunkon nem csak a kamera képe lesz látható, hanem a telefonra pillanatkép vagy videó is rögzíthető lesz.

- Wifi : IEEE 802.11b/g/n
- Tápfeszültség : 10-30 Volt DC
- Hatótáv nyílt terepen : kb. 40-60 méter *
- Hatótáv épületek közt : kb. 10-15 méter *
- Video bemenet : RCA

 

Az MM903W Wifi kamera átjátszó csomag tartalma :

- 1 db 903W Wifi video átjátszó
- 1 db antenna
- 1 db magyar nyelvű használati útmutató

 

* A megadott hatótávolság tesztek alapján került megadásra, de a környezeti hatások és a tereptárgyak, főleg fém épületek, autók esetén csökkenthet.

 

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 800-1200 Ft-ért vagy 60 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
Pick Pack Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a Hozzád legközelebb található GLS CsomagPontra-ot, ahol kényelmesen, otthonodhoz közel, az általad választott időpontban veheted át megrendelt termékeidet.

Bővebben