You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHPG07TUYA

Vezeték nélküli nyitás érzékelő és riasztó PG07-TuyaSmart WIFI

 Praktikus, intelligens nyitás érzékelő, mely alkalmas PG600 vezeték nélküli  riasztó rendszerek bővítésére, de a TuyaSmart alkalmazással önálló ajtó vagy ablak nyitásérzékelő riasztóként is használható.


6 390 Ft
Raktáron

PG07-TuyaSmart WIFI Vezeték nélküli nyitás érzékelő és riasztó

Vezeték nélküli ajtó vagy ablaknyitás érzékelő mely önálló riasztóként is használható

 Rögzítse az egyik részt az ajtóhoz vagy az ablakhoz, a másikat az ajtóhoz vagy ablakhoz, töltse le a TuyaSmart alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból, adja hozzá az érzékelőt, és mindig tudni fogja, hogy az ajtó vagy az ablak milyen állapotban van (nyitva vagy zárva), így Ön mindig kézben tartja a ház biztonságát. A PNI Safe House PG07 ideális behatolásjelző megoldás lakások, házak, irodák, szállodai szobák, garázsok stb. védelmére.

Intelligens mágneses érintkező PNI Safe House PG07

Kompatibilis PG600 vezeték nélküli riasztó szettel

A PNI Safe House PG07 független érzékelőként és a PNI Safe House PG600 riasztórendszerbe integrált tartozékként is használható.

Intelligens mágneses érintkező PNI Safe House PG07

PG07-TuyaSmart nyitás érzékelő műszaki adatok:

Tápellátás 2x 1,5V AAA elem
Vezeték nélküli szabvány 802,11 b / g / n
Wi-Fi Igen
Frekvencia 2,4 GHz
Anyag ABS műanyag
Fogyasztás Készenléti üzemmódban: ≤5μA
Átlagos használati hőmérséklet -10 ~ 50 °C
Kommunikációs távolság max 50 m-ig (nyílt terepen!)
Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1350 Ft-tól, vagy 100 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítja a futárszolgálat.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Kapcsolódó termékek