You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHPT720MWIFI-2LCD

Wifi okos kaputelefon szett 2 db 7"-os LCD monitorral SafeHome PT720M-WIFI TuyaSmart

 IP Okos Wifi kaputelefon 2 db 7"-os LCD monitorral.
Az LCD monitor Wifi kapcsolattal csatlakozik az internetes hálózatunkra és egy ingyenesen letölthető TuyaSmart iOS v. Android app segítségével jelzi mobiltelefonunkra az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról ugyanúgy kommunikálhatunk vagy nyithatjuk az ajtó zárat , mintha otthon lennénk. Az kültéri egység 4 eres vezetékkel kapcsolódik az LCD monitorhoz.
720p. AHD kamerával
- 2 db 7"-os nagyfelbontású érintőképernyős LCD beltéri egységgel.
- Mágneszár vezérlés, Felvétel készítés, Bővíthetőség
- TuyaSmartAlexa és a Google Assistant kompatibilis


144 900 Ft
Raktáron

PT720M-WIFI TuyaSmart Wifi okos IP kaputelefon szett 7"-os LCD monitorral

Kompatibilis Tuya Smart alkalmazással

A PNI SafeHome PT720MW videó kaputelefon kompatibilis más Tuya termékekkel, integrálható TuyaSmart intelligens okos otthon rendszerekbe is. Adja hozzá a kaputelefont az alkalmazáshoz, és minden alkalommal értesítést fog kapni mobiltelefonjára, amikor egy látogató becsönget. Telefonjáról az érkező vendéggel ugyanúgy kommunikálhat, mintha a monitor előtt állna és igény esetén az elektromos zárat is nyithatja.

Intelligens videó kaputelefon PNI SafeHome PT720MW

Mozgásérzékelés és Felvétel SD kártyára

A kültéri egységtől érkező hívás érkezésekor a rendszer automatikusan elkezdi a videó rögzítését vagy a képek készítését (beállításoktól függően: videó vagy pillanatfelvétel), amelyeket a beltéri egységbe helyezett micro SD kártyára ment. A felvétel manuálisan is elindítható az alkalmazásból a Felvétel gomb megnyomásával. Ebben az esetben a felvételek a telefon memóriájába kerülnek. A mozgásérzékelés funkció aktiválásával a rendszer mozgás érzékelése esetén automatikusan elindítja a felvétel rögzítését.

Intelligens videó kaputelefon PNI SafeHome PT720MW

Bővíthetőség további Kül és beltéri egységgel vagy megfigyelőkamerákkal

 A rendszerhez további két analóg megfigyelőkamera, 1 db kültéri egység és 5 db LCD monitor csatlakoztatható. A kamerák képei nem csak becsengetéskor, hanem bármikor megtekinthetőek az LCD monitoron vagy okostelefonról is.

Kompatibilis tartozékok a bővítéshez:

PT720B Beltéri egység 7"-os LCD monitor

UP-PT720CAM kültéri egység

Intelligens videó kaputelefon PNI SafeHome PT720MW

Hívástovábbítás másik beltéri egységre és belső hívás (intercom)

Ahhoz, hogy egy látogatótól érkező hívást továbbítani lehessen, legalább két beltéri egységre van szükség. Amikor a látogató megnyomja a hívógombot, a videokamera által rögzített kép azonnal megjelenik a monitoron. Nyomja meg hosszan a Hívás átadása gombot, hogy a hívást egy másik szobában lévő monitorra irányítsa át. A belső hívás funkcióval házi telefonként használhatja a beltéri LCD monitor egységeket.

Intelligens videó kaputelefon PNI SafeHome PT720MW

PT720M-WIFI TuyaSmart Wifis kaputelefon szett 7"-os LCD monitorral bemutató Videó

PT720M-WIFI IP kaputelefon szett tulajdonságai
Képérzékelő CMOS 1/3"
Videó felbontás 720p
Mozgásérzékelés Igen
Vezeték nélküli Igen, 2,4 GHz
Kétirányú kommunikáció Igen
Videó rögzítési funkció Igen
méret Kültéri egység: 40 x 30 x 120 mm Beltéri egység: 235 x 17 x 145 mm
Üzemi hőmérséklet -26°C ~ +60°C
Látó szög 110°
IR LED Igen, 4 IR LED
Háttérzajszűrés Igen
Tárolási kapacitás Micro SD kártya, max. 32 GB (nem tartozék)
Tápellátás Külső egység: 12V Belső egység: 230V
Vízállósági osztály IP65
Kompatibilis alkalmazás Tuya Smart
Kompatibilis operációs rendszerek Android és iOS
Elektromos zár kimenet Igen
Képernyő 7" LCD
Kijelző felbontása 1024 x 600 képpont
Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben
Spóroljon: 4 550 Ft-ot!

A csomag tartalma


Hasonló termékek

 Kiegészítő vezeték nélküli csengő WIFICDP10GY okos kaputelefonhoz. Használata praktikus lehet, ha otthon vagyunk és nincs nálunk, vagy csak lemerült okos telefonunk.
Önállóan nem működik, kizárólag WIFI-CDP10GY-HD okos kaputelefonhoz használható.Tápellátásához 5V USB töltő szükséges, mely nem tartozéka a csomagnak.

Megnézem
4 990 Ft
Raktáron

Okos Otthon rendszerű, WiFis iOS Android video kaputelefon vezeték nélküli csengővel.
A DPW WiFi kaputelefon vezeték néküli WiFi kapcsolattal csatlakozik az internetes hálózatunkra és egy ingyenesen letölthető iOS v. Android app segítségével jelzi mobiltelefonunkra az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról ugyanúgy kommunikálhatunk, mintha otthon lennénk. A kaputelefonhoz tartozó vezeték nélküli csengő akkor is jelez, ha épp nincs kéznél a telefonunk, emellett mozgásérzékelős lámpaként is alkalmazható.
- Széles látószögű kamera
- Felvételek rögzítése SD kártyára
- Akkumulátoros üzemmód.
- Ajtózárat nem vezérel!

Megnézem
38 500 Ft
33 990 Ft
Raktáron

 Okos Otthon rendszerű, iOS Android Wifis videó IP kaputelefon beépített kártyás beléptetővel. Vezeték nélküli Wifi kapcsolattal csatlakozik az internetes hálózatunkra és egy ingyenesen letölthető iOS v. Android Tuya Smart APP segítségével jelzi mobiltelefonunkra az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról ugyanúgy kommunikálhatunk vagy nyithatjuk az ajtó zárat, mintha otthon lennénk.
- 2 Mpixeles Full HD kamerával
- Felvétel rögzítés SD kártyára
- 5 db nyitó kártya +1 db mester kártya
- Bővíthető max. 1000 db kártyáig
- Masszív fém ház

Megnézem
49 990 Ft
Raktáron

 Színes videó kapu telefon szett 7"-os LCD képernyővel és alumínium ötvözetből készült kültéri egységgel. A beltéri videós egység kéz nélküli, kihangosított módban használható és alkalmas elektromos mágneszár vezérlésére is. A megfigyelő módban, egyetlen gombnyomással bármikor megnézhetjük, mi történik a bejáratunk előtt, anélkül is, hogy becsengetnének.

Megnézem
39 990 Ft
Raktáron