You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • Cikkszám:MHRFIDV1WIFI

Android, iOS Okos IP Wifi kaputelefon és kártyás beléptető RFID-V1-WIFI TuyaSmart

 Okos Otthon rendszerű, iOS Android Wifis videó IP kaputelefon beépített kártyás beléptetővel. Vezeték nélküli Wifi kapcsolattal csatlakozik az internetes hálózatunkra és egy ingyenesen letölthető iOS v. Android Tuya Smart APP segítségével jelzi mobiltelefonunkra az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról ugyanúgy kommunikálhatunk vagy nyithatjuk az ajtó zárat, mintha otthon lennénk.
- 2 Mpixeles Full HD kamerával
- Felvétel rögzítés SD kártyára
- 5 db nyitó kártya +1 db mester kártya
- Bővíthető max. 1000 db kártyáig
- Masszív fém ház


49 990 Ft
Rendelhető

Várható szállítási idő: 5-15 munkanap


RFID-V1-WIFI TuyaSmart Android, iOS Okos IP Wifi kaputelefon és kód / kártyás beléptető

Wifi Tuya Smart APP távirányítás
  

Csengetéskor azonnal értesítést küld okostelefonunkra és a TuyaSmart APP-ban az érkező vendéggel a videó telefonnal ugyanúgy beszélhetünk, mintha csak otthon lennénk. Az ajtó elektromos zárját szintén telefonunkról egyszerűen, gombnyomásra nyithatjuk.

TUYA SMART APP Android

TUYA SMART APP iOS
 

Ajtónyitás kóddal vagy kártyával

Bejárati ajtónkat az előre beprogramozott ajtó nyitó kóddal vagy a csomagban található proxy kártyák segítségével is nyithatjuk. A csomag 5 db kulcstartó formájú kártyát tartalmaz, de tovább bővíthető egészen 1000 db kártyáig.

Kompatibilis proxy kártya típus: EM4100 125 KHZ

Kitűnő minőségű kép és nagy látószög

A kaputelefon kamerája 2Mp FHD felbontású és 140 fokos széles látószöggel rendelkezik, az éjszakai láthatóságot a beépített 4 db infra LED biztosítja.

Távoli megfigyelés

 A TuyaSmart Applikáción keresztül bármikor megtekinthető a videó kaputelefon előtte terület, anélkül is, hogy becsengetnének.

Felvétel micro SD kártyára, mozgásérzékelés funkció

Közvetlenül a Tuya mobilalkalmazásból is készíthet képeket vagy videókat okostelefonjára vagy a kaputelefonba helyezhető, maximum 32 GB-os microSD kártyára automatikusan mozgáskor vagy pl. minden becsengetéskor. (Az SD kártya nem tartozéka a csomagnak). A Ki/Be kapcsolható mozgásérzékelés riasztás funkcióval igény esetén jelzést kaphatunk telefonunkra, amennyiben a kaputelefon előtt mozgás történik. 

Elektromos zár vezérlő kimenettel

 Az RFID-V1-WIFI okos kaputelefon az NO/NC zárvezérlő kimenetének köszönhetően képes feszültségre nyitó normál elektromos és mágneszárakat is vezérelni.

Biztonság és szabotázs védelem

A kaputelefon masszív fém háza speciális torx csavarral van rögzítve, mely a csomagban található kulccsal nyitható. A hátlapjában található szabotázskapcsoló érzékeli, ha megpróbálják eltávolítani és hangos riasztással jelzi az illetéktelen próbálkozást.

Telepítés kültérre

A RFID-V1-WIFI IP kaputelefon cseppálló, kültérere is szerelhető, de csak eső védett helyre, vagy további esővédővel ellátva. Ajánlott esővédő:
Esővédő RainCover-1

RFID-V1-WIFI TuyaSmart wifi kaputelefon bemutató videó:

 

Az RFID-V1-WIFI kaputelefon beálítása TuyaSmart APP

 

Az RFID-V1-WIFI okos kaputelefon és beléptető tulajdonságai:

 • Kommunikáció: WIFI 2.4 GHz
 • Kompatibilis APP: TuyaSmart
 • Kamera felbontása: 2 Mpixel (1080P)
 • Kamera látószög: 140°fok
 • Felvételek rögzítés: Telefon / micro SD kártya
 • Szerelhetőség: Beltér / kültér esővédett helyre vagy esővédővel kiegészítve
 • Elektromos zár kimenet: NO/NC 
 • Nyitási módok: Kártya vagy kód vagy kártya és kód
 • Kompatibilis kártya típusok: EM4100 125KHz
 • Max. programozható kártya: 1000 
 • Tápfeszültség: 12 Volt
 • Készülék ház anyaga: Zink ötvözet
 • Méretei: 145x68x25mm

Az RFID-V1-WIFI IP kaputelefon és beléptető csomag tartalma:

 • 1 db Videó kaputelefon 
 • 1 db csatlakozó kábel
 • 5 db kulcstartó formájú Proxy kártya
 • 1 db mester kártya
 • 1 db speciális nyitó kulcs a készülék házhoz
 • Csavarok a rögzítéshez
 • Letölthető magyar nyelvű használati és telepítési útmutató

Amit a csomag nem tartalmaz, de hasznos további kiegészítő lehet:

Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1350 Ft-tól, vagy 100 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítja a futárszolgálat.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

 Okos Otthon rendszerű, Wifis iOS Android video kaputelefon 7"-os LCD monitorral.
Az LCD monitor Wifi kapcsolattal csatlakozik az internetes hálózatunkra és egy ingyenesen letölthető iOS v. Android app segítségével jelzi mobiltelefonunkra az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról ugyanúgy kommunikálhatunk vagy nyithatjuk az ajtó zárat , mintha otthon lennénk. Az kültéri egység 4 eres vezetékkel kapcsolódik az LCD monitorhoz. Elfogyott! Átmenetileg nem rendelhető!  

Megnézem
68 590 Ft
Nem rendelhető

 Színes videó kapu telefon szett 7"-os LCD képernyővel és alumínium ötvözetből készült kültéri egységgel. A beltéri videós egység kéz nélküli, kihangosított módban használható és alkalmas elektromos mágneszár vezérlésére is. A megfigyelő módban, egyetlen gombnyomással bármikor megnézhetjük, mi történik a bejáratunk előtt, anélkül is, hogy becsengetnének.

Megnézem
39 990 Ft
Rendelhető

Okos Otthon rendszerű, WiFis iOS Android video kaputelefon vezeték nélküli csengővel.
A DPW WiFi kaputelefon vezeték néküli WiFi kapcsolattal csatlakozik az internetes hálózatunkra és egy ingyenesen letölthető iOS v. Android app segítségével jelzi mobiltelefonunkra az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról ugyanúgy kommunikálhatunk, mintha otthon lennénk. A kaputelefonhoz tartozó vezeték nélküli csengő akkor is jelez, ha épp nincs kéznél a telefonunk, emellett mozgásérzékelős lámpaként is alkalmazható.
- Széles látószögű kamera
- Felvételek rögzítése SD kártyára
- Akkumulátoros üzemmód.
- Ajtózárat nem vezérel!

Megnézem
38 500 Ft
29 500 Ft
Raktáron

 IP Okos iOS Android Wifis videó IP kaputelefon beépített kártyás beléptetővel és 7"-os érintőképernyős LCD monitorral. Masszív, fémházas kültéri egysége, 2 Mp FullHD kamerával van szerelve, mely kitűnő képminőséget biztosít. Az okos kaputelefon WIFI-re csatlakoztatvaiOS v. Android Tuya Smart APP-on keresztül jelzi az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról mindent láthatunk és ugyanúgy kommunikálhatunk vagy nyithatjuk az ajtó zárat, mintha csak otthon lennénk.
- 2 Mpixeles Full HD kamerával
Felvétel rögzítés SD kártyára
5 db nyitó kártya + 2 db mester kártya
- Bővíthető további kamerákkal

Megnézem
64 990 Ft
Raktáron

 Okos Otthon rendszerű, Wifis iOS Android video kaputelefon.
A Wifi kaputelefon vezeték néküli Wifi kapcsolattal csatlakozik az internetes hálózatunkra és egy ingyenesen letölthető iOS v. Android app segítségével jelzi mobiltelefonunkra az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról ugyanúgy kommunikálhatunk mintha otthon lennénk. Ajtózárat nem vezérel!
- 130 fok látószögű HD kamerával
- Felvételek rögzítése SD kártyára
- Bővíthető
vezeték nélküli csengővel
- Meglévő, hagyományos csengő helyére is szerelhető  

Megnézem
25 990 Ft
Raktáron