You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHDPVWIFI100

WiFi IP Android iOS Okos vezeték nélküli video kaputelefon DPVWIFI100

Okos Otthon rendszerű, WiFis iOS Android video kaputelefon vezeték nélküli csengővel.
A DPW WiFi kaputelefon vezeték néküli WiFi kapcsolattal csatlakozik az internetes hálózatunkra és egy ingyenesen letölthető iOS v. Android app segítségével jelzi mobiltelefonunkra az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról ugyanúgy kommunikálhatunk, mintha otthon lennénk. A kaputelefonhoz tartozó vezeték nélküli csengő akkor is jelez, ha épp nincs kéznél a telefonunk, emellett mozgásérzékelős lámpaként is alkalmazható.
- Széles látószögű kamera
- Felvételek rögzítése SD kártyára
- Akkumulátoros üzemmód.
- Ajtózárat nem vezérel!


38 500 Ft
AKCIÓ: 29 500 Ft

Akció időtartama: 2024-07-01 - 2024-08-31

Raktáron

DPVWIFI100 WiFi IP Android iOS Okos vezeték nélküli video kaputelefon 

A készülék ideális hagyományos kaputelefon-rendszerek és ajtócsengők kiváltására. A  tartozék  vezeték  nélküli  csengő  a  kiválasztott  dallammal megszólal  és  fényjelzést  is  ad.  Emellett  mozgásérzékelős  lámpaként is alkalmazható. A kültéri egység alkalmas internet elérésére (WiFi). Az Android vagy  iOS  operációs  rendszerű,  internet  eléréssel  rendelkező mobilkészülékekre  telepítendő  TUYA  alkalmazás  segítségével  távolról, tetszőleges  helyről  elérheti  és  vezérelheti  internethez  csatlakoztatott kaputelefonját. Hallja, ha becsengetnek, láthatja a látogatót és fénykép vagy videofelvételt készíthet róla. A riasztó (mozgásérzékelő) funkció jelzi az ajtaja előtti mozgást akkor is, ha nem csengetnek be. Automatikusan fotót is készít a mozgás hatására és a csengőgomb megnyomására is. (Zár vezérlésére nem alkalmas.)

- Ha  a  látogató  becsenget,  Ön  a  mobiltelefonon  keresztül  értesítést kap.  Láthatja  és  hallhatja  őt  és  beszélgethet  vele. 
- Ön  akkor  is  értesítést  és  fényképet  kap,  ha  a  készülék  mozgást érzékel. 
- Feljogosíthatja a családtagokat arra, hogy ők is használhassák saját telefonjaikon az alkalmazást és kommunikálhassanak a látogatóval. 
- Becsengetéskor felvétel készül microSD kártyára (nem tartozék) vagy „felhő” alapú tárhelyre (harmadik fél szolgáltatása). Ezek nélkül is tud manuálisan fénykép vagy videofelvételt rögzíteni a mobiltelefonjára. 
- Az automatikus éjszakai mód éjjel-nappal megfigyelést biztosít. A kép fekete-fehérre vált, ha gyengék a fényviszonyok. Működtetheti a rejtett infravörös megvilágítást is.
- Folyamatos élőkép biztonsági kameraként pl. bútorra helyezve, széles látószögű kamera, nagy terület megfigyeléséhez.
- 2 féle tápellátás: beépített, cserélhető akkumulátor vagy hálózati adapter (nem tartozék) csatlakoztatásához előkészítve.

 

Kamera / kijelző színes (éjszakai módban fekete-fehér)
Éjjellátó-mód van
Fénykép készítése becsengetéskor igen (automatikus és manuális)
Vezetékezés tápegység: 2 ér, ha nem vezeték nélküli (akkumulátoros) módban használják
Kitekintő funkció van
Kompatibilitás a TUYA platform Android és iOS mobiltelefonokkal kompatibilis
Bővíthetőség micro SD kártyával bővíthető (max.128GB, Class10+, nem tartozék)
Tartozék esővédő tartókeret, 2db microUSB csatlakozókábel, szerelvények
Tápellátás 2 féle tápellátás: beépített, cserélhető akkumulátor vagy hálózati adapter (nem tartozék) csatlakoztatásához előkészítve
Méret kaputelefon / csengő: 50x124x42 mm / 73x27mm
Egyéb 5in1: video kaputelefon + csendes riasztó + megfigyelő kamera + vezeték nélküli csengő + mozgásérzékelős éjjeli lámpa • IP54 szintű por és víz elleni védettség
Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1350 Ft-tól, vagy 100 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítja a futárszolgálat.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

 IP Okos Wifi kaputelefon 7"-os LCD monitorral.
Az LCD monitor Wifi kapcsolattal csatlakozik az internetes hálózatunkra és egy ingyenesen letölthető TuyaSmart iOS v. Android app segítségével jelzi mobiltelefonunkra az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról ugyanúgy kommunikálhatunk vagy nyithatjuk az ajtó zárat , mintha otthon lennénk. Az kültéri egység 4 eres vezetékkel kapcsolódik az LCD monitorhoz.
720p. AHD kamerával
7"-os nagyfelbontású érintőképernyős LCD beltéri egységgel.
- Mágneszár vezérlés, Felvétel készítés, Bővíthetőség
- TuyaSmartAlexa és a Google Assistant kompatibilis

Megnézem
89 500 Ft
Raktáron

 Kiegészítő vezeték nélküli csengő WIFICDP10GY okos kaputelefonhoz. Használata praktikus lehet, ha otthon vagyunk és nincs nálunk, vagy csak lemerült okos telefonunk.
Önállóan nem működik, kizárólag WIFI-CDP10GY-HD okos kaputelefonhoz használható.Tápellátásához 5V USB töltő szükséges, mely nem tartozéka a csomagnak.

Megnézem
4 990 Ft
Raktáron

 Okos Otthon rendszerű, Wifis iOS Android videó kaputelefon vezeték nélküli csengővel. Vezeték nélküli Wifi kapcsolattal csatlakozik az internetes hálózatunkra és egy ingyenesen letölthető iOS v. Android Tuya Smart APP segítségével jelzi mobiltelefonunkra az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról ugyanúgy kommunikálhatunk  mintha otthon lennénk. A kaputelefonhoz tartozó vezeték nélküli csengő akkor is jelez, ha épp nincs kéznél a telefonunk.
- 2 Mpixeles Full HD kamerával
- Felvétel rögzítés SD kártyára
- Akkumulátoros üzemmód
-  Ajtózárat nem vezérel!

Megnézem
36 500 Ft
Raktáron

 IP Okos iOS Android Wifis videó IP kaputelefon beépített kártyás beléptetővel és 7"-os érintőképernyős LCD monitorral. Masszív, fémházas kültéri egysége, 2 Mp FullHD kamerával van szerelve, mely kitűnő képminőséget biztosít. Az okos kaputelefon WIFI-re csatlakoztatvaiOS v. Android Tuya Smart APP-on keresztül jelzi az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról mindent láthatunk és ugyanúgy kommunikálhatunk vagy nyithatjuk az ajtó zárat, mintha csak otthon lennénk.
- 2 Mpixeles Full HD kamerával
Felvétel rögzítés SD kártyára
5 db nyitó kártya + 2 db mester kártya
- Bővíthető további kamerákkal

Megnézem
64 990 Ft
Raktáron

 Okos Otthon rendszerű, Wifis iOS Android video kaputelefon 7"-os LCD monitorral.
Az LCD monitor Wifi kapcsolattal csatlakozik az internetes hálózatunkra és egy ingyenesen letölthető iOS v. Android app segítségével jelzi mobiltelefonunkra az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról ugyanúgy kommunikálhatunk vagy nyithatjuk az ajtó zárat , mintha otthon lennénk. Az kültéri egység 4 eres vezetékkel kapcsolódik az LCD monitorhoz. Elfogyott! Átmenetileg nem rendelhető!  

Megnézem
68 590 Ft
Nem rendelhető

 Kitűnő minőségű, ráadásul könnyen szerelhető 2 vezetékes komplett okos IP videó kaputelefon szett a nagy nevű Hikvision cégtől. Az LCD monitor Wifi kapcsolattal csatlakozik az internetes hálózatunkra és egy ingyenesen letölthető Hik-connect iOS v. Android app segítségével jelzi mobiltelefonunkra az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról ugyanúgy kommunikálhatunk vagy nyithatjuk az ajtó zárat , mintha otthon lennénk.
- 2 Mp-es kamerával
- 7"-os nagyfelbontású érintőképernyős LCD beltéri egységgel.
- Mágneszár vezérlés, Felvétel készítés, Bővíthetőség

Megnézem
132 500 Ft
Nem rendelhető