You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHMDPVWIFI

Wifi IP Android, iOS Okos vezeték nélküli Video kaputelefon DPV WIFI SMART

Wifi IP Android, iOS Okos vezeték nélküli Video kaputelefon DPV WIFI SMART

 Okos Otthon rendszerű, Wifis iOS Android video kaputelefon vezeték nélküli csengővel.
A DPW Wifi kaputelefon vezetékes vagy vezeték néküli Wifi kapcsolattal csatlakozik az internetes hálózatunkra és egy ingyenesen letölthető iOS v. Android app segítségével jelzi mobiltelefonunkra az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról ugyanúgy kommunikálhatunk vagy nyithatjuk az ajtó zárat , mintha otthon lennénk. A kaputelefonhoz tartozó vezeték nélküli csengő akkor is jelez, ha épp nincs kéznél a telefonunk.


32 890 Ft
Kifutott, a továbbiakban nem rendelhető.
Megnézem a hasonlókat

DPV WIFI SMART vezeték nélküli Wifi Video kaputelefon, android és iPhonet okostelefonokhoz, tabletekhez

 

ÉJSZAKAI KAMERA MÓD

A színes kamerák érzékenysége rossz megvilágítási körülmények között jelentősen romlik. Ennek kiküszöbölésére e készülék automatikusan fekete-fehér képre vált a jobb képminőség érdekében.

MOZGÁSÉRZÉKELŐS RIASZTÓ MÓD

A MOTION DETECTION menüben lehetősége van bekapcsolni a mozgásérzékelő funkciót. Az ALARM DELAY beállításával megadhatja, hogy milyen időtartamú folyamatos - kamera előtti - mozgás (változás) után küldjön a mobilkészülékre jelzést a kaputelefon. Ennek köszönhetően akkor is tudomást szerezhet a bejárat előtti mozgásról, ha nem csengetnek be.

BŐVÍTHETŐSÉG - A CSALÁDTAGOK TELEFONJAINAK HASZNÁLATA max. 8 telefonig

Ha egyidejűleg több mobilkészülékkel kívánja elérni az interneten keresztül a kaputelefont, szükséges azokat is konfigurálni a rendszerhez. Az alkalma- zás 8 regisztrált mobil eszközt képes kezelni egyidejűleg. Ehhez a QR CODE menüben megjelenő kódot szükséges megosztani a telefonok között. A további telefonokra is telepítse a DPV alkalmazást, majd a DEVICES menüjében érintse meg a jobb felső sarokban a „+” (készülék hozzá adása) gombot. A következő képernyőn válassza a SCAN QR CODE lehetőséget és olvassa be a másik telefonján megjelenített QR kódot, ezután az új készülék is csatlakozik a rendszerhez. A fő mobilkészüléken, a másodlagos készülékekkel beolvasandó QR kód közvetlenül a „készülék hozzá adása” gomb alatti „beállítások” menüből érhető el, a jobb felső sarokban lévő fogaskerék szimbólum almenüjében.

LCD monitor 

A DPV WIFI vezeték nélküli kaputelefon szett nem tartalmaz LCD monitort, de amennyiben fixen telepített beltéri monitort szeretne, az egy android tablettel egyszerűen megoldható ( nem tartozék).

DPV WIFI vezeték nélküli kaputelefon tulajdonságai:

• 4in1: video kaputelefon + vezeték nélküli csengő + riasztó + kapunyitó 
• Internetes távoli elérés bárhonnan a világon
• Tartozék vezeték nélküli csengő 8 dallammal, fényjelzéssel (kb.30m hatótávolság nyílt terepen)
• Mozgásérzékelős riasztó mód tájékoztat az ajtó előtti látogatóról 
• Távoli kapu vagy zárnyitási lehetőség
• Vezetékes vagy vezeték nélküli internet csatlakozás
• Éjszakai megvilágítás infravörös LED-ekkel 
• Sötétben automatikus átkapcsolás az érzékenyebb fekete-fehér módra
• Manuálisan fénykép vagy videofelvétel készítése a látogatóról
• Minden tevékenység visszakereshető a telefonon, időrendi naplózás
• Bővíthető Android (4.1+) és iOS (7.1+) mobiltelefonokkal, táblagépekkel a családtagok számára (8 db)
• Tartozékok a kültéri egységhez: esővédő keret, zárnyitó csatlakozókábel (15cm), szerelvények, hálózati adapter (12V=!/1,1A) 
• Vezeték nélküli csengő tápellátása: 3xAA (1,5V) elem, nem tartozék
• Kültéri egység mérete: 83 x 165 x 62 mm
• Vezeték nélküli csengő mérete: 86 x 86 x 28 mm

 A kaputelefon szett nem tartalmaz beltéri egységet és LCD monitort, a wifi hálózaton keresztül Okostelefonhoz csatlakoztatható. 
 A vezeték nélküli használathoz jó minőségű Wifi lefedettség szükséges.

Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

 Színes videó kapu telefon szett 7"-os LCD képernyővel és alumínium ötvözetből készült kültéri egységgel. A beltéri videós egység kéz nélküli, kihangosított módban használható és alkalmas elektromos mágneszár vezérlésére is. A megfigyelő módban, egyetlen gombnyomással bármikor megnézhetjük, mi történik a bejáratunk előtt, anélkül is, hogy becsengetnének.

Megnézem
44 990 Ft
Raktáron

 Okos Otthon rendszerű, Wifis iOS Android videó kaputelefon vezeték nélküli csengővel. Vezeték nélküli Wifi kapcsolattal csatlakozik az internetes hálózatunkra és egy ingyenesen letölthető iOS v. Android Tuya Smart APP segítségével jelzi mobiltelefonunkra az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról ugyanúgy kommunikálhatunk  mintha otthon lennénk. A kaputelefonhoz tartozó vezeték nélküli csengő akkor is jelez, ha épp nincs kéznél a telefonunk.
- 2 Mpixeles Full HD kamerával
- Felvétel rögzítés SD kártyára
- Akkumulátoros üzemmód
-  Ajtózárat nem vezérel!

Megnézem
36 500 Ft
Raktáron

 IP Okos Wifi kaputelefon 7"-os LCD monitorral.
Az LCD monitor Wifi kapcsolattal csatlakozik az internetes hálózatunkra és egy ingyenesen letölthető TuyaSmart iOS v. Android app segítségével jelzi mobiltelefonunkra az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról ugyanúgy kommunikálhatunk vagy nyithatjuk az ajtó zárat , mintha otthon lennénk. Az kültéri egység 4 eres vezetékkel kapcsolódik az LCD monitorhoz.
720p. AHD kamerával
7"-os nagyfelbontású érintőképernyős LCD beltéri egységgel.
- Mágneszár vezérlés, Felvétel készítés, Bővíthetőség
- TuyaSmartAlexa és a Google Assistant kompatibilis

Megnézem
89 500 Ft
79 990 Ft
Rendelhető

 Okos Otthon rendszerű, iOS Android Wifis videó IP kaputelefon beépített kártyás beléptetővel. Vezeték nélküli Wifi kapcsolattal csatlakozik az internetes hálózatunkra és egy ingyenesen letölthető iOS v. Android Tuya Smart APP segítségével jelzi mobiltelefonunkra az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról ugyanúgy kommunikálhatunk vagy nyithatjuk az ajtó zárat, mintha otthon lennénk.
- 720p. HD kamerával
- Igényes fekete előlap és érintőgombok
- 5 db nyitó kártya +1 db mester kártya
- Bővíthető max. 500 db kártyáig
- Masszív fém ház, IP65 kültéri kivitel

Megnézem
37 950 Ft
Raktáron

 Okos Otthon rendszerű, iOS Android Wifis videó IP kaputelefon beépített kártyás beléptetővel. Vezeték nélküli Wifi kapcsolattal csatlakozik az internetes hálózatunkra és egy ingyenesen letölthető iOS v. Android Tuya Smart APP segítségével jelzi mobiltelefonunkra az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról ugyanúgy kommunikálhatunk vagy nyithatjuk az ajtó zárat, mintha otthon lennénk.
- 2 Mpixeles Full HD kamerával
- Felvétel rögzítés SD kártyára
- 5 db nyitó kártya +1 db mester kártya
- Bővíthető max. 1000 db kártyáig
- Masszív fém ház

Megnézem
49 990 Ft
Rendelhető

 Okos Otthon rendszerű, Wifis iOS Android video kaputelefon.
A Wifi kaputelefon vezeték néküli Wifi kapcsolattal csatlakozik az internetes hálózatunkra és egy ingyenesen letölthető iOS v. Android app segítségével jelzi mobiltelefonunkra az érkező vendég csengetését. Mobil telefonunkról ugyanúgy kommunikálhatunk mintha otthon lennénk. Ajtózárat nem vezérel!
- 130 fok látószögű HD kamerával
- Felvételek rögzítése SD kártyára
- Bővíthető
vezeték nélküli csengővel
- Meglévő, hagyományos csengő helyére is szerelhető  

Megnézem
25 990 Ft
Raktáron