You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHPT08R-WIFI

Android, iPhone mobiltelefonnal távirányítható Wifi okos távirányító és kapcsoló modul PT08R-TUYA

Android vagy iPhone okostelefonnal interneten keresztül bárhonnan távirányítható, vezérelhető okos relé kapcsoló modul. Fix. bekötésű, max. 2400 Wattig terhelhető.
- Ingyenesen letölthető telefonos applikáció
- TuyaSmart és SmartLife App-okkal is használható
- Beállítható napi és heti időzítések
- Kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Home szolgáltatással


4 650 Ft
Raktáron

PT08R-TUYA Android, iPhone mobiltelefonnal távirányítható Wifi okos távirányító és kapcsoló modul

Bárhonnan vezérelhető

A WP800-TUYA wifi okos konnektor a letölthető Tuya Smart applikációval okostelefonról egyszerűen vezérelhető bárhonnan, valamint beállíthatóak időzített, napi, heti ki/be kapcsolások.

A vezérléshez letölthető Android és iOS Applikációk:

Tuya Smart Android

Tuya Smart iOS

PNI SafeHome PT08R WiFi intelligens relé

Beállítható napi és heti időzítés és egyéb automatizációk.

A Tuya Smart alkalmazásban egyszerűen beállíthatunk napi, vagy heti időzítéseket vagy különböző automatizmusokat, mint pl. a napnyugta és napfelkeltekor ki/be kapcsolás, otthon elhagyásakor (megadható távolság) automatikus kikapcsolás stb

Nem kell attól tartanod, hogy későn ébredsz, és nem lesz időd kávét főzni. Állítsa be a pontos időt, amikor a kávéfőzőt szeretnéd, hogy bekapcsoljon. Beállíthatod, hogy a hálószoba világítás egy adott időpontban bekapcsoljon, kellemesebbé téve az ébredést.  Akkor sincs gond, ha elfelejtetted lekapcsolni a lámpát, amikor elmész otthonról, mert bármikor lekapcsolhatod távolról, az autóból a munkahelyről, vagy ami még jobb, beállíthatod azt az időtartamot, amely után a lámpa automatikusan lekapcsol.

PNI SafeHome PT08R WiFi intelligens relé

Szinkronizáljon az Amazon Alexa és a Google Home szolgáltatással a Tuya Smart alkalmazáson keresztül

A SmartHome SP800 aljzatot közvetlenül az Amazon, Alexa vagy Google Assistant intelligens hangszóróról vezérelheti. Szinkronizálja a Tuya Smart alkalmazást az Amazon Alexa alkalmazással vagy a Google Asszisztenssel , és olyan parancsokat adhat ki, amelyek lehetővé teszik az otthoni áram szabályozását

wp80001

PT08R-TUYA Wifi távkapcsoló tulajdonságai
méretek 89 x 40 x 25
Súly 50 g
Tápfeszültség 230V
Maximális terhelés  10 A (2400 Watt)
Névleges áram max. 10A
Egyéb WiFi szabvány: IEEE 802.11 b / g / n
Üzemhőmérséklet -10 ~ + 60 °
Frekvencia 2,4 GHz-es Wifi
Megengedett páratartalom  10% - 95%
Szín fehér
Anyag ABS
APP Tuya Smart 
Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1350 Ft-tól, vagy 100 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítja a futárszolgálat.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

 230 Voltos hőfokszabályzó, mellyel 230V max. 2500 Watt teljesítményű hűtő és fűtő készülékeket és egyéb  eszközöket vezérelhetünk a beállított hőmérséklet szerint. A kapcsolási hőmérséklet és a visszakapcsolási tartomány (hiszterézis) külön-külön állítható, így speciális szabályzásokhoz is használható. Alkalmas hűtő és fűtő rendszerek vezérlésére is.
Állítható hőmérséklet tartomány: -50 - +99 Cfok
- Vízbe meríthető hőmérő 
szonda 100 cm-es vezetékkel

Megnézem
6 990 Ft
Raktáron

KINETIC 2 körös fali kapcsoló, kábelek és elemek nélkül használható, ezáltal könnyen kapcsolhatóvá válik a vezérlőhöz csatlakoztatott fogyasztó.
- A működéshez szükséges elektromos áramot a kapcsolóban található dinamó hozza létre. 
A termék használatához a Delight 55356 vezérlőegység megvásárlása is szükséges, melyhez több kapcsoló is hozzáköthetőÍgy a saját igényeinek megfelelő kapcsolóhálózatot hozhat létre.  

Megnézem
5 190 Ft
Rendelhető

Vezérlőegység KINETIC elem- és vezeték nélküli kapcsolóhoz, amely a legtöbb áramkörbe beköthető, ezáltal kapcsolhatóvá válik a fogyasztó. A termék használatához az 55352 vagy 55353 kapcsolók valamelyikének megvásárlása is szükséges! Az egységenkénti vásárlás lehetővé teszi, hogy mindenki a saját igényeinek megfelelő kapcsolóhálózatot hozzon létre. Váltókapcsolóként is beüzemelhető.  

Megnézem
4 450 Ft
Rendelhető

Forgatható dimmer fényerőszabályzó kapcsoló, melynek segítségével a lámpák fénye egyenletesen állítható.  A fényerő egyéni igények szerinti beállításával csökkentheti energiaköltségeit. Alkalmazható hagyományos izzólámpás, 230 V-os halogén, 12 V-os alacsony feszültségű halogén világításhoz. Teljesítmény: max. 600 W

Megnézem
1 950 Ft
Raktáron

Vezérelje szivattyúját, medence tisztító rendszerét, kültéri lámpáit és egyéb kültéri berendezéseit okoskonnektor segítségével, akár távolról, akár időzítve is! Nemcsak kültéren, de beltéren is kiválóan alkalmazható okosdugalj. Bárhonnan ellenőrizheti az ingyenesen letölthető TuyaSmart alkalmazás segítségével az eszközök státuszát, csak internet hozzáférésre van szüksége hozzá. 
Wi-Fi technológia
- Akár 250 eszközt is vezérelhet
- Amazon Alexa, Google Home, Apple HomeKit (Siri), SmartThings és IFTTT kompatibilitás

Megnézem
5 190 Ft
Rendelhető