You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHMCT36WIFIRF1

Intelligens vezeték nélküli Wifi okos termosztát MCT36-WIFI-RF1 TuyaSmart

 Könnyen hordozható, vezeték nélküli, Intelligens, Android iOS okostelefonról vezérelhető okos wifi termosztát. Használatával fűtését  okostelefonról bármikor ki/be kapcsolhatja, megváltoztathatja a fűtési hőmérsékletet, időzítéseket és egyéb beállításokat, így sosem kell hideg lakásba hazaérkeznie, ráadásul a fűtési költségeket is csökkentheti. Különösen ajánlott hétvégi házakhoz, nyaralókhoz, ahol a használat nem tenné lehetővé az állandó előre programozott fűtési periódusokat.
- Fagyőr funkcióval
- Tuya Smart APP
- Falra szerelhető és asztali tartóval
- 0.2 C° érzékenység (hiszterézis)


34 500 Ft
AKCIÓ: 31 500 Ft

Akció időtartama: 2023-11-30 - 2023-12-20

Raktáron

MCT36-WIFI-RF1 Intelligens vezeték nélküli hordozható Wifi okos termosztát 

 Távirányítás okostelefonnal bárhonnan

A PNI CT36 vezeték nélküli intelligens termosztát WiFi-vel távolról is vezérelhető okostelefonnal a Tuya Smart alkalmazáson keresztül. Bárhol is tartózkodik, interneten keresztül be- és kikapcsolhatja a fűtés rendszert, beállíthat különböző üzemmódokat és működési programokat, valamint módosíthatja a  különböző beállítási paramétereket. 

PNI SafeHome PD25 WiFi beépített intelligens termosztát

Kompatibilitás fűtési rendszerekkel

 A vezeték nélküli wifi termosztát alapesetben vízszivattyúval vagy gázkazánnal kompatibilis. A termosztát feszültségmentes NO/NC relézett kimenettel rendelkezik. Elektromos fűtésekhez is használható, de egy további relé beiktatása szükséges lehet rendszerbe, melyet egy villamos szakember egyszerűen el tud végezni.

PNI SafeHome PD25 WiFi beépített intelligens termosztát

Hordozható programozható termosztáttal

A lakáson belül könnyedén hordozható vezeték nélküli rádiós szoba termosztát segítségével mindig az éppen használni kívánt helyiség hőmérsékletét szabályozhatjuk. Nem csak kellemes hőérzet elérésében segítség, hanem az optimális elhelyezéssel és beállíthatóságával a gázszámlánkat is csökkenthetjük.

00001

Modern kialakítás és kellemes hőkomfort

 Igényes dizájnjával tökéletesen illeszkedik otthonába. A nagy LCD képernyő és az illusztrációs háttér világítással, segít a könnyű beállításban.
A PNI CT36 intelligens termosztát hiszterézise kisebb, mint 0,2 Celsius fok. A termosztát kis hiszterézise kisebb kapcsolási különbséget határoz meg a maximális és minimális hőmérséklet között, ezáltal sokkal komfortosabb, egyenletes hőérzetet biztosít.
A termosztátnak 3 üzemmódja van: ProgramozottKézi és Fagyőr funkciók. Programozott módban a hét minden napjára 4 különböző működési periódus állítható be

Beállítható napi és heti programok

A hét minden napjára 4 időtartamot állíthat be és mindegyik időponthoz egy külön megadott hőmérsékletet. Így minden napra különböző programokat állíthatunk be, a távozás  vagy a hazaérkezés időpontjától függően.

Példa egy napi 4 időszakra:
06:00-tól: 22 C°
08:00-tól: 19 C°
16:00-tól:23 C°
23:00-tól: 21 C°

 Ha több napig távol van otthonától, állítsa egyszerűen manuális módban a kívánt hőmérsékletre, vagy Eco, fagyőr módba.

00003

Nyitott ablak funkció (OWD

Ha a QWD funkciót a speciális beállításokból aktiválta, a termosztát kikapcsolja a fűtést, ha a helyiség hőmérséklete hirtelen lecsökken (beállítható szint). Ez a hirtelen hőmérséklet csökkenés akkor fordul elő, amikor a kazán működése közben kinyit egy ablakot vagy ajtót. A készülék 30 perc múlva visszatér eredeti üzemmódjába.

Intelligens termosztát PNI CT400 vezeték nélküli

Méretek és elhelyezés

A PNI CT36 intelligens termosztát falra szerelhető  és asztali tartóval együtt érkezik. A csomag a központi egység falra szereléshez szükséges rögzítő elemeket is tartalmazza.

00003

Egyszerű párosítás a vevő és adó egység között

1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot a vevőn, amíg a LED1 gyorsan villogni nem kezd

2. Kapcsolja ki a vezérlőt és nyomja meg a menü gombot, amíg a kód meg nem jelenik a képernyőn, majd nyomja meg újra a menü gombot.

3. Várja meg, amíg a LED1 abbahagyja a villogást.

MCT36-WIFI-RF1 TuyaSmart Wifi okos termosztát bemutató videó

A WIFI termosztát beállítása és távirányítása Tuya Smart APP-al Videó

A vezeték nélküli WIFI Okostermosztát tulajdonságai:

- A főegység tápellátása: 2 AAA elem 
- Vevő tápellátása: 230VAC 50/60Hz
- Relé paraméterei: max. 250 V, max. 10 amper (rezisztiv), AC/DC feszültség
- Hőmérséklet-tartomány: 5 - 35 ° C (0,5 ° C-os lépés)
- Mérhető környezeti hőmérséklet: 0 - 50 ° C
- Hőmérsékletmérő egység: csak o Celsius fok
- Elfogadható páratartalom: 85% kondenzáció nélkül
- Képernyő megvilágítása: fehér fény
- Hőmérséklet-érzékelő: NTC 10K, 3950 ohm 25 ° C-on
- Az érzékelő pontossága: ± 0,5 ° C (0,5 ° C-os lépésérzékelő kalibrációval állítható)
- Védelmi fokozat: IP30
- Ház: ABS UL94-5 tűzgátló műanyaggal
- WiFi frekvencia: 2,4 GHz
- WiFi átviteli teljesítmény: 100mW
- RF frekvencia: 868 MHz
- RF átviteli teljesítmény: <25mW 
- Okostelefon kompatibilitás: Minimális iOS 9/minimum Android 4.2

Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

 Könnyen hordozható, vezeték nélküli, Intelligens, Android iOS okostelefonról vezérelhető okos wifi termosztát. Használatával fűtését  okostelefonról bármikor ki/be kapcsolhatja, megváltoztathatja a fűtési hőmérsékletet, időzítéseket és egyéb beállításokat, így sosem kell hideg lakásba hazaérkeznie, ráadásul a fűtési költségeket is csökkentheti. Különösen ajánlott hétvégi házakhoz, nyaralókhoz, ahol a használat nem tenné lehetővé az állandó előre programozott fűtési periódusokat.
- Fagyőr funkcióval
- Tuya Smart és Smart Life APP
- Falra szerelhető és asztali tartóval
- 0.2 C° érzékenység (hiszterézis) Elfogyott! Átmenetileg nem rendelhető!

Megnézem
29 990 Ft
Nem rendelhető

 230 Voltos WIFI hőfokszabályzó, mellyel 230V max. 2500 Watt teljesítményű hűtő és fűtő készülékeket és egyéb  eszközöket vezérelhetünk okostelefonról a TuyaSmart alklamazással. A kapcsolási hőmérséklet és a visszakapcsolási tartomány (hiszterézis) külön-külön állítható, így speciális szabályzásokhoz is használható. Alkalmas hűtő és fűtő rendszerek vezérlésére is.
Állítható hőmérséklet tartomány: -50 - +99 Cfok
- Vízbe meríthető hőmérő 
szonda 100 cm-es vezetékkel

Megnézem
13 500 Ft
Raktáron

 Vezeték nélküli elemes radiátor termosztát fej, melyet elsősorban CT25-KIT-Wifi rendszerek bővítéséhez ajánlunk. A rendszerhez kapcsolódva, fűtésünket Android vagy iOS okostelefonról bárhonnan a megfelelő hőmérsékletre szabályozhatjuk, beállíthatunk programokat, így sosem kell hideg lakásba hazaérkeznünk, ráadásul távollétünkben csökkenthetjük a gázszámlánkat. 
 Használható önálló termosztátként is, de Wifire csak a CT25WIFI-vel vagy a TC25-KIT rendszerben csatlakozik.

Megnézem
19 990 Ft
Raktáron

 Intelligens, Android iOS okostelefonról vezérelhető okos wifi termosztát. Használatával fűtését  okostelefonról bármikor ki/be kapcsolhatja, megváltoztathatja a fűtési hőmérsékletet, időzítéseket és egyéb beállításokat, így sosem kell hideg lakásba hazaérkeznie, ráadásul a fűtési költségeket is csökkentheti. Különösen ajánlott hétvégi házakhoz, nyaralókhoz, ahol a használat nem tenné lehetővé az állandó előre programozott fűtési periódusokat.
- Beépített hőmérséklet és további padlóhőfok érzékelőjével padlófűtésekhez is kitűnően használható.
- Fagyőr funkcióval
- Tuya Smart APP
- Ajánlott 230 V elektromos fűtésekhez
- Beépíthető kapcsoló dobozba, falba süllyeszthető
Alexa és a Google Assistant kompatibilis

Megnézem
21 500 Ft
Raktáron

 Intelligens, Okos wifis radiátor termosztát készlet. Használatával fűtésünket Android vagy iOS okostelefonról bárhonnan a megfelelő hőmérsékletre szabályozhatjuk, beállíthatunk programokat, így sosem kell hideg lakásba hazaérkeznünk, ráadásul távollétünkben csökkenthetjük a gázszámlánkat. 
TuyaSmartAlexa és a Google Assistant kompatibilis
A csomag tartalmazza: 
- A Tuya Smart APP vezérlésű wifis termosztát központot 
- 4 db vezeték nélküli wifis radiátor termosztát fejet.

Megnézem
97 500 Ft
Raktáron