You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHCT25KITWIFI-1

Wifi radiátor termosztát készlet, vezeték nélküli radiátor hőmérséklet szabályzó csomag Tuya Smart CT25-KIT-WIFI-1

 Intelligens, Okos wifis radiátor termosztát készlet. Használatával fűtésünket Android vagy iOS okostelefonról bárhonnan a megfelelő hőmérsékletre szabályozhatjuk, beállíthatunk programokat, így sosem kell hideg lakásba hazaérkeznünk, ráadásul távollétünkben csökkenthetjük a gázszámlánkat. 
TuyaSmartAlexa és a Google Assistant kompatibilis
A csomag tartalmazza: 
- A Tuya Smart APP vezérlésű wifis termosztát központot 
- 1 db vezeték nélküli wifis radiátor termosztát fejet.


39 950 Ft
Raktáron

CT25-KIT-WIFI-1 Tuya Smart Wifi radiátor termosztát készlet, vezeték nélküli radiátor hőmérséklet szabályzó csomag

Vezérlés Tuya Smart okostelefon Applikációval

A PNI CT25T vezeték nélküli radiátor termosztát fej távolról csak a PNI CT25WIFI hub segítségével vezérelhető, mely ennek a csomagnak tartozéka. A két eszköz párosításával és a hub hozzáadásával a Tuya Smart alkalmazásban különféle műveleteket hajthat végre távolról, például: hőmérséklet-beállítás, termosztát be- / kikapcsolása, üzemmódváltás napi vagy heti programbeállítás.
A szett további termosztát fejekkel bővíthető, így akár lakásunk összes radiátorát vezérelhetjük. Kompatibilis wifi radiátor termosztát fej:

Intelligens PNI CT25T termosztatikus fej radiátorhoz

Vezeték nélküli termosztát radiátor fej, 0,5 ° C hiszterézissel

A PNI CT25T egy olyan termosztát, amely méri a levegő hőmérsékletét és ennek megfelelően szabályozza a radiátorból érkező víz áramlását. Ez a termosztát nem szabályozza a kazánt. Helyezzen egy termosztát fejet minden radiátorra, és állítsa be a kívánt hőmérsékletet az egyes helyiségekhez. A helyiség hőmérsékletének gyors emelkedése a kazánban elvégzett beállításoktól és a radiátor méretétől függ. A csomag tartalmaz 6 db különféle radiátor szelep illesztő elemet, amelyek kompatibilitást biztosítanak a különböző termosztát szelepekkel (Danfoss, Giacomini, Caleffi stb.).

Intelligens termosztatikus fej PNI CT25T radiátorhoz

Beállítható napi időzítések, programok

A hét minden napjára maximum 4 időintervallum és ahhoz megadható hőmérséklet  állíthat be Így minden nap különböző programokat hozhat létre, az indulási vagy az otthoni érkezés idejétől függően.

Példa egy nap 4 időszakára:
06:00 - 23 fok
08:00 - 22 fok
17:00 - 23 fok
23:00 - 22 fok

Intelligens termosztatikus fej PNI CT25T radiátorhoz

Paraméter beállítás menü

A speciális beállítások menü lehetővé teszi a különböző funkciók paramétereinek beállítását: hiszterézis, fagyásgátló hőmérséklet, gyermekvédelmi funkció, nyitott ablak funkció, visszaállítás stb.

Intelligens termosztatikus fej PNI CT25T radiátorhoz

Billentyűzár funkció

Ha a gyermekvédelmi funkciót a speciális beállításokból aktiválták, a termosztát gombjai a képernyő háttérvilágításának kikapcsolásakor azonnal lezáródnak, hogy megakadályozzák a hőmérséklet akaratlan megváltozását.

Intelligens termosztatikus fej PNI CT25T radiátorhoz

Fagyőr funkció

. A speciális beállítások menüben állítsa be a hőmérsékleti szintet 5 ° C és 15 ° C között. Ezt a hőmérsékletet az otthoni távollétében is megtartja.

Intelligens termosztatikus fej PNI CT25T radiátorhoz

Nyitott ablak funkció (OWD)

Ha a QWD funkciót a speciális beállításokból aktiválták, a termosztát kikapcsolja a fűtést, ha a helyiség hőmérséklete hirtelen lecsökken (állítható szint). Ez a hirtelen hőmérséklet-csökkenés akkor következik be, amikor ablakot vagy ajtót nyitnak a kazán működése közben. A képernyőn megjelenik az OP ikon. A készülék 30 perc múlva visszatér eredeti üzemmódjába.

Intelligens termosztatikus fej PNI CT25T radiátorhoz

CT25 Wifis radiátor termosztát fej bemutató videó:

CT25 Vezeték nélküli Wifis radiátor termosztát rendszer tulajdonságai
Terméktípus Vezeték nélküli termosztát Wifi Internet vezérléssel
Felhasználás Radiátorok
Kompatibilis márka Univerzális
Beépítési hely Radiátor szelep
Anyag abs
Szín fehér
Kapcsolódás - Vezeték nélküli internet útválasztó: WiFi 802.11b/g/n (2,4 GHz); WPA2 (TKIP és AES) - Vezeték nélküli a 2 egység között: 868 MHz rádió - Vezetékes Internet Hub tápegység: 230 VAC
Tápellátás - Internet Hub - Tápellátás 230V AV - 5V (mikro USB) - Termosztátfej - 2 db LR3/AAA elem (nem tartozék)
Funkciók - Távvezérlés a mobilalkalmazásból - Napi ütemezés: napi 4 időzóna - Heti ütemezés: Hétfő - Vasárnap - Helyi hőmérséklet szabályozás - Fagyálló - Nyitott ablak érzékelés
Okostelefon alkalmazás Tuya Smart / Okos élet
Működési paraméterek - Beállítható hőmérséklet: 5 - 35°C - Kívánt hőmérséklet beállítási lépés: 0,5°C - Mérhető hőmérséklet: 0 - 50°C - Mértékegység: °C - Érzékelő érzékenység: ± 0,1°C - Hiszterézis (Holt zóna): 0,5 °C
Konfigurálható paraméterek - belső hőmérséklet érzékelő kalibrálása - minimális és maximális beállítható hőmérséklet - fagyálló hőmérséklet - paraméterek - nyitott ablak - PID paraméterek
Kommunikáció Vezeték nélküli / rádió - 868 MHz
A radiátor termofej egység jellemzői
Képernyő LCD
Kijelző paraméterek - Mért hőmérséklet (a helyiségben) - Beállított/kívánt hőmérséklet - Aktuális idő - Aktuális program - Vezeték nélküli kapcsolat állapota - Akkumulátor állapota
Szerelési felület Radiátor szelep
Kommunikáció Vezeték nélküli / rádió - 868 MHz
A vevőegység jellemzői
Szerelési felület Asztali kivitel
Kommunikáció - Internet routerrel: WiFi 802.11b/g/n (2,4 GHz)
táplálás 230VAC 50 / 60Hz
Funkciók - 1 multifunkcionális gomb - 1 állapotjelző LED - Lehetővé teszi a helyiség hőmérsékletének szabályozását a mobil alkalmazásból a termosztatikus fej vezérlésével - Szcenáriókba és automatizálásokba integrálható más termékekkel / termosztátokkal / relékkel a dedikált Tuya Smartban Alkalmazás.
A Wifis radiátor termosztát csomag tartalmaz
Radiátor termosztát fej 1 db
Vevő egység 1 db
Szerelési tartozékok 6 db csatlakozó adapter/ termofejenként
Használati utasítás Igen, magyar nyelven is
Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

 Intelligens, Okos wifis radiátor termosztát készlet. Használatával fűtésünket Android vagy iOS okostelefonról bárhonnan a megfelelő hőmérsékletre szabályozhatjuk, beállíthatunk programokat, így sosem kell hideg lakásba hazaérkeznünk, ráadásul távollétünkben csökkenthetjük a gázszámlánkat. 
TuyaSmartAlexa és a Google Assistant kompatibilis
A csomag tartalmazza: 
- A Tuya Smart APP vezérlésű wifis termosztát központot 
- 4 db vezeték nélküli wifis radiátor termosztát fejet.

Megnézem
97 500 Ft
Raktáron

Hasonló termékek

 230 Voltos WIFI hőfokszabályzó, mellyel 230V max. 2500 Watt teljesítményű hűtő és fűtő készülékeket és egyéb  eszközöket vezérelhetünk okostelefonról a TuyaSmart alklamazással. A kapcsolási hőmérséklet és a visszakapcsolási tartomány (hiszterézis) külön-külön állítható, így speciális szabályzásokhoz is használható. Alkalmas hűtő és fűtő rendszerek vezérlésére is.
Állítható hőmérséklet tartomány: -50 - +99 Cfok
- Vízbe meríthető hőmérő 
szonda 100 cm-es vezetékkel

Megnézem
13 500 Ft
Raktáron

 Intelligens, Android iOS okostelefonról vezérelhető okos wifi termosztát. Használatával fűtését  okostelefonról bármikor ki/be kapcsolhatja, megváltoztathatja a fűtési hőmérsékletet, időzítéseket és egyéb beállításokat, így sosem kell hideg lakásba hazaérkeznie, ráadásul a fűtési költségeket is csökkentheti. Különösen ajánlott hétvégi házakhoz, nyaralókhoz, ahol a használat nem tenné lehetővé az állandó előre programozott fűtési periódusokat.
- Beépített hőmérséklet és további padlóhőfok érzékelőjével padlófűtésekhez is kitűnően használható.
- Fagyőr funkcióval
- Tuya Smart APP
- Ajánlott 230 V elektromos fűtésekhez
- Beépíthető kapcsoló dobozba, falba süllyeszthető
Alexa és a Google Assistant kompatibilis

Megnézem
19 950 Ft
Raktáron

 Könnyen hordozható, vezeték nélküli, Intelligens, Android iOS okostelefonról vezérelhető okos wifi termosztát. Használatával fűtését  okostelefonról bármikor ki/be kapcsolhatja, megváltoztathatja a fűtési hőmérsékletet, időzítéseket és egyéb beállításokat, így sosem kell hideg lakásba hazaérkeznie, ráadásul a fűtési költségeket is csökkentheti. Különösen ajánlott hétvégi házakhoz, nyaralókhoz, ahol a használat nem tenné lehetővé az állandó előre programozott fűtési periódusokat.
- Fagyőr funkcióval
- Tuya Smart APP
- Falra szerelhető és asztali tartóval
- 0.2 C° érzékenység (hiszterézis)

Megnézem
34 500 Ft
Raktáron

 Könnyen hordozható, 2 db vezeték nélküli, Intelligens, Android iOS okostelefonról vezérelhető okos wifi termosztát. Használatával fűtését  okostelefonról bármikor ki/be kapcsolhatja, megváltoztathatja a fűtési hőmérsékletet, időzítéseket és egyéb beállításokat, így sosem kell hideg lakásba hazaérkeznie, ráadásul a fűtési költségeket is csökkentheti. Különösen ajánlott hétvégi házakhoz, nyaralókhoz, ahol a használat nem tenné lehetővé az állandó előre programozott fűtési periódusokat.
- 2 db vezeték nélküli termosztáttal és 1 db vevő egységgel
- Fagyőr funkcióval
- Tuya Smart APP
- Falra szerelhető és asztali tartóval
- 0.2 C° érzékenység (hiszterézis)

Megnézem
42 990 Ft
Raktáron

 Intelligens, Okos wifis radiátor termosztát készlet. Használatával fűtésünket Android vagy iOS okostelefonról bárhonnan a megfelelő hőmérsékletre szabályozhatjuk, beállíthatunk programokat, így sosem kell hideg lakásba hazaérkeznünk, ráadásul távollétünkben csökkenthetjük a gázszámlánkat. 
TuyaSmartAlexa és a Google Assistant kompatibilis
A csomag tartalmazza: 
- A Tuya Smart APP vezérlésű wifis termosztát központot 
- 4 db vezeték nélküli wifis radiátor termosztát fejet.

Megnézem
97 500 Ft
Raktáron