You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • Cikkszám:MHRDRC130

Intelligens automata akkumulátor töltő és csepptöltő PNI C130-6/12/24V Li/AGM

 Intelligens autó akku töltő 7 fokozatú töltéssel, csepptöltő és regeneráló szulfátlanító üzemmóddal, mely minden körülmények közt biztosítja az akkumulátor optimális töltését és üzemben tartását.
Savas, AGM és Lítium akkumulátorokhoz is használható
- Akkumulátor teszt és feszültség elemzés
- Generátor teszt
- Töltőáram 6 és 12 Volt: 2A 4A 8A 12A
- Töltőáram 24 Volt: 1A 2A 4A 6A
- Téli töltés és regeneráló és karbantartó töltés mód


42 950 Ft
Raktáron

PNI C130-12/24V Intelligens mikroprocesszor vezérelt automata akkumulátor töltő és csepptöltő regeneráló funkcióval

Gyors és hatékony töltés

PNI C130 töltő és egyenirányító 7 töltési fokozattal biztosítja az ólom-sav, gél, kalcium vagy AGM akkumulátorok töltését és karbantartását.

A PNI C130 többféle töltési móddal rendelkezik a környezeti feltételektől vagy a töltési céltól függően:

 • töltési és karbantartási mód (ajánlott mód normál akkumulátorokhoz és 5°C feletti hőmérsékleti viszonyok között történő töltéshez),
 • csepptöltés mód (ideális folyamatos akkumulátor töltéshez, akkuk üzemen kívüli tárolásához)
 • téli töltési mód ( +5°C alatt)
 • helyreállítási mód (ellenőrzött módon megnövelt töltési feszültséget alkalmaz, hogy lehetővé tegye az erősen lemerült akkumulátorok helyreállítását) vagy
 • automatikus töltési mód , amely automatikusan kiválasztja az akkumulátor leggyorsabb és legbiztonságosabb töltési módját.

Töltő és egyenirányító PNI C120e

Akkumulátor analizátor

A PNI C130 töltő és egyenirányító akkumulátorelemzést végez: akkumulátorfeszültség elemzést, motorindítási teljesítmény, akkumulátorkapacitás és generátor kimenet elemzést. Minden szükséges eszközt biztosít a jármű akkumulátorának leghosszabb és legbiztonságosabb használatához. A kijelzőn megjelennek a használati, töltési és tesztelési módok, valamint különféle hibakódok a problémák gyors azonosítása érdekében.

Töltő és egyenirányító PNI C120

 

Memória funkció

A memória funkció lehetővé teszi a jármű audio- és elektromos beállításainak mentését, amikor az akkumulátort leválasztják. 
1. Csatlakoztassa a töltő bilincseit a jármű akkumulátorának kivezetéseihez.
2. A rendszer automatikusan elmenti az utoljára beállított töltési módot. Ha az akkumulátor feszültsége eltér az utoljára töltött akkumulátor típusától,a rendszer F02 hibát jelez.
Az alapértelmezett akkumulátortípus 12V

Töltő és egyenirányító PNI C120

7 töltési fokozat

A PNI C130 a 7 töltési fokozatán keresztül képes megjavítani a rendkívül lemerült vagy szulfátos akkumulátorokat. Képes elemezni, tesztelni, helyreállítani és feltölteni az akkumulátorokat biztonságos és intelligens módon A töltési folyamat optimalizált, meghosszabbítva az akkumulátor élettartamát.

Töltő és egyenirányító PNI C120

A PNI C130 akkumulátor töltő csatlakoztatása az akkumulátorhoz

Töltés gépjárműben lévő akkumulátor esetén:

Csatlakoztassa a töltő piros (+) csipeszt az akkumulátor piros (+) pólusához, a fekete (-) csipeszt egy csavarhoz a motorblokkon, távol az akkumulátortól és az üzemanyag-vezetékektől.

A járművön kívül elhelyezett akkumulátorokhoz

Csatlakoztassa a töltő piros (+) csipeszt az akkumulátor piros (+) pólusához, a fekete (-) csipeszt az akku negatív pólusához.

Fordított polaritás esetén a töltőn lévő LED világít.

PNI C130-12/24V akkumulátor töltő műszaki adatok:

 • Tápfeszültség: 220-240VAC, 50Hz
 • Töltési feszültség: 7.2V / 14.4V / 28.8V
 • Töltőáram 6 és 12 Volt: 2A 4A 8A 12A
 • Töltőáram 24 Volt: 1A 2A 4A 6A
 • Javasolt akkumulátor méret: 25-300Ah
 • Kompatibilis akkumulátor típusok: Lítium akkumulátorok BMS-sel,  kolloid akkumulátorok, EFB, AGM és kalciumakkumulátorok, GEL akkumulátorok 
 • Méretek : 95 x 138 x 78 mm

 
 

Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek