You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHM0660TUYA

Smart Wifi távirányítású elektromos víz és gázcsap elzáró M0660-TUYA

 Ezzel a praktikus Wifis elektromos szelepelzáró modullal, Android vagy iOS okostelefonról távirányíthatod és bármikor könnyedén elzárhatod vagy megnyithatod víz, gáz vagy egyéb elzáró csapodat, de használhatod öntöző rendszerek távvezérlésére is. A Tuya Smart alkalmazással szinte bármilyen időzített program szerinti Nyitás/Zárás beállítható, mellyel öntöző rendszerek, állat itatók, szelepek stb. vezérlése is egyszerűen megoldható.


19 750 Ft
Raktáron

M0660-TUYA Smart Wifi okostelefon távirányítású elektromos víz és gázcsap elzáró, szelep elzáró

Egyszerű felszerelés: Nincs szükség a régi elzárócsap cseréjére, csupán egy bilinccsel kell rögzíteni a csővezetékre és az elzáró karra. Használható kültéren és aknákban is, esőtől és fröccsenő víztől védett, azonban vízbe nem meríthető! Fontos, hogy csak karos, jól működő csapra szerelhető.

Ingyenes okostelefonos alkalmazás: A modul az egyik méltán legnépszerűbb és legjobban használható TuyaSmart applikációval vezérelhető, mely a Play vagy Store áruházakból ingyenesen letölthető.

Távoli nyitás és zárás bárhonnan: A szelepelzáró miután felcsatlakozik a wifi hálózatra, okostelefonról interneten keresztül bárhonnan nyitható vagy zárható.

Időzíthető programok: A TUYA APP --ban egyszerűen beállíthatók egyszeri, napi vagy akár heti nyitás/zárás programok, mellyel rengeteg különböző vezérlés kivitelezhető.


M0660-TUYA Smart Wifi víz és gázcsap elzáró tulajdonságai:

  • Tápellátás: 12V / 1A tartozék tápegységgel
  • Csatlakozás : Wi-Fi 2,4 GHz
  • Működtető tolóerő: 1,6 MPa 
  • Nyitási / zárási idő: 5-10 másodperc 
  • Vezérelhető szelep mérete: 1/4", 3/8", 1 / 2" , 3/4 ", 1", 1 1/4 '', 1 1/2ˇ"
  • Vezérlő védettsége: IP65
  • Tápegység védettsége: Csak beltéri használatra
  • Tápkábel hossza: 140+90 cm
Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

 Vezeték nélküli átjáró, gateway ZigBee vezeték nélküli okos kapcsolók, LED-ek, hőmérők, hangszórók és egyéb ZigBee okos eszközök vezérléséhez. A ZigBee gateway vezérlőegység egy vezeték nélküli technológián alapuló protokoll, amely megkönnyíti az  összekapcsolást több eszköz között.
- TuyaSmart és SmartLife APP, Google Home és Alexa kompatibilis
-  max. 50 db eszköz vezérléséhez

Megnézem
12 500 Ft
Raktáron

Okos automata biztosíték, mely a TuyaSmart APP segítségével okostelefonról bármikor ki/be kapcsolható. Beállíthatunk különböző ki és bekapcsolásokat vagy napi vagy heti időzítéseket is.
100 Amper kacsolási árama révén alkalmas irodák, üzletek, műhelyek, családi házak távoli vagy időzített, akár teljes áramtalanítására is.
TuyaSmart és SmartLife App-okkal is használható
- Kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Home szolgáltatással

Megnézem
27 500 Ft
Raktáron

 Vezeték nélküli átjáró, gateway ZigBee vezeték nélküli okos kapcsolók, LED-ek, hőmérők, hangszórók és egyéb ZigBee okos eszközök vezérléséhez. A ZigBee gateway vezérlőegység egy vezeték nélküli technológián alapuló protokoll, amely megkönnyíti az  összekapcsolást több eszköz között.
- TuyaSmart és SmartLife APP, Google Home és Alexa kompatibilis
-  max. 128 db eszköz vezérléséhez

Megnézem
13 500 Ft
Raktáron

Vezérelje televízióját, infravörös vezérlésű légkondicionálóját, bármely IR-vezérelt termékét Android vagy iPhone okostelefonnal, internetes alkalmazáson keresztül ezzel az Intelligens távvezérlővel. Lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontján átvegye az irányítást az eszközei felett, és többé ne kelljen a távvezérlő után kutatnia.
- Beállítása a nagy méretű adatbázisnak köszönhetően egyszerű, és számos márkájú televízióval, légkondicionálóval, ventilátorral és set top boxszal kompatibilis. 
- Lehetőség bármely IR-eszköz manuális megtanítására, a kevésbé ismert márkák és egyéb termékek támogatása érdekében.

Megnézem
8 990 Ft
Raktáron

Vezérelje televízióját, infra vezérlésű légkondicionálóját, bármely IR-vezérelt termékét Android vagy iPhone okostelefonnal Tuya Smart alkalmazáson keresztül ezzel az Intelligens távvezérlővel. Lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontján átvegye az irányítást az eszközei felett, és többé ne kelljen a távvezérlő után kutatnia.
Beállítása a nagy méretű adatbázisnak köszönhetően egyszerű, és számos márkájú televízióval, légkondicionálóval, ventilátorral és set top boxszal kompatibilis. 
- Párosítható az Amazon Alexa és Google Assistant alkalmazásokkal is.

Megnézem
7 990 Ft
Raktáron